Skønhed & Velvære

3 gode ideer til en ægte herreweekend

Annonce:

Alle mænd kan vist nikke genkendende til, at man engang imellem kan gå lidt død i hverdagens stress og jag med bleskift, arbejde og madlavning. Så hvis du trænger til et ordentligt afbræk i form af en ægte herretur, ligesom i gamle dage, kan du læse med her og få 3 forslag til forskellige aktiviteter, som du og dine kammerater kan foretage jer i jeres fremtidige herreweekend.

1. En tur til Aarhus

Du og dine kammerater har alle stiftet familie og bor måske forskellige steder i landet, hvorfor I har brug for at lokalisere et fedt sted, hvor I alle kan samles. Dette sted kunne med stor fordel være i Aarhus, da denne by har super meget at byde på. Om dagen er der mange forskellige kulturelle steder at besøge, og om aftenen kan I besøge de mange gode caféer og barer, der ligger langs åen. I kan med stor fordel læse om forskellige anmeldelser i Aarhus for at finde inspiration til jeres herretur.

2. Fodboldtur

Hvis en tur til Aarhus ikke er tilstrækkelig nok, kan I overveje at hoppe på et fly til en af de helt store fodbolddestinationer; München, Madrid, Barcelona, Arsenal eller Liverpool. Hvis I vælger en sådan fodboldrejse, er I også sikre på, at kæresterne derhjemme højst sandsynligt ikke vil være synderligt misundelige. Men for nogle rigtige gutter, vil en fodboldtur være en ægte herretur i en helt særlig kaliber!

3. Overlevelsestur

I hverdagens stress og jag bestående af kærester, børn og madlavning kan det være svært at bevise sit mandlige værd, og man kan måske helt komme til at tvivle på, om det stadig findes derinde et sted? Dette kan I dog nemt lave om på ved at tage på en overlevelsestur i den svenske vildmark. Det vil helt sikkert være en tur, I aldrig vil komme til at glemme, og der er stor sandsynlighed for, at I efterfølgende vil sætte pris på jeres ellers så kedelige hverdag derhjemme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *