Skønhed & Velvære

En nybagt mor fortjener forkælelse: hop en tur forbi frisøren

Reklame:

Når du bliver forælder vender alt i dit liv op og ned. Alt den frihed du før oplevede vil pludselig være byttet ud med fokus på dit barn, og det er sådan det skal være. Men selvom dét at være forælder er den mest fantastiske følelse i verden, så kan det også være utrolig hårdt, og det er der ikke noget galt i. Men husker du også at prioritere dig selv engang imellem, så du ikke brænder ud?

Det er ikke nemt at være forælder

Selvfølgelig er det allervigtigste at din baby har det godt. Men hvordan kan din baby have det godt, hvis hans forælder har det skidt? Hvis ikke du holder øje med dig selv, og sørger for at du også er opmærksom på dig, så er det bare et spørgsmål om tid, før det hele begynder at slå klik. Ingen forældre vil komme og påstå at det er en nem opgave, men bare fordi du er forælder og dedikerer 99,9 % af din tid med dit barn, så er det ikke ensbetydende med, at den sidste del ikke kan gå til dig selv også, vel? Hvad med en tur til frisøren? Det kan være rart at forkæle sig selv lidt, især fordi man som mor ikke nødvendigvis når at få gjort så meget ud af sig selv de fleste dage. Her på siden kan du finde tonsvis af tips og tricks fra frisøren, samt finde massevis af gode tilbud til dig der har brug for et lille frisør-besøg. er HerHHH esfmef Det kan også være at du en dag oplever at du har brug for bare at ligge en ansigtsmaske, eller blot har brug for et lille pusterum, men at din baby nægter at sove når han skal, og opfører sig egentlig mest af alt, fuldstændig umuligt. Så kan du med
fordel kigge på de mange forskellige barselsregler her, for at se hvad du kan gøre for at få løst problemet.

Både du og baby skal have det godt

Forældre er så opmærksomme på deres barn, og med god grund, men de glemmer simpelthen sig selv til tider. Der er stor forskel på at prioriterer sit barn først og på at glemme sig selv helt. Det er derfor vigtigt at du gør dit for også at pleje dig selv i ny og næ, da du er det vigtigste i dit barns liv, og hvis ikke du kan finde motivationen til at gøre noget for dig selv for din egen skyld, så gør det for barnets skyld. Vi er mange forældre som blot tror at det er meningen at det bare skal være hårdt konstant, og at vi aldrig har et øjeblik til lige at samle tankerne og gøre noget for os selv, men dette er ikke tilfældet. Husk for gudsskyld dig selv, for hvis ikke, så vil både du og din baby kunne mærke det. Der er mange måder hvorpå du som forælder kan få mere overskud, det handler bare om at give dig selv lov. Selvom baby kommer i første række, så betyder det ikke, at du aldrig selv må gøre noget godt for dig selv mere. I skal begge have det godt. Se at få booket en tid hos frisøren for at få forkælet dig selv lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *