Uncategorized

Få selvtillid med en ny frisure – og 3 andre tips til dit datingliv

Der er ikke noget som en ny frisure, der kan få selvtilliden til at skyde i vejret – hvis frisørgerningen er vellykket, altså! Og selvtillid kan være kærkomment, hvis du skal på date med én, du er interesseret i.

Det er utroligt, hvad hår kan gøre. En klipning, og måske lidt farve, kan give mod på helt nye eventyr. Måske er det datingeventyret, du skal til at kaste dig ud i? Så er det alfa og omega at have selvtillid med på rejsen. Udover at få styr på håret er her 3 gode tips.

1. Hav tillid til din evne til at føle

Vidste du, at du er skabt til at føle alle de følelser, som den menneskelige oplevelse byder på? Det kan vi komme til at glemme, fordi vi gerne vil have det rart og undgå at føle os ukomfortable. Ikke desto mindre er en vigtig ingrediens i opskriften på selvtillid, at du har tillid til, at du kan rumme dine følelser.

På den måde behøver du nemlig ikke blive nær så bange for de følelser, som en afvisning kan afstedkomme. Det er heller ikke noget problem, hvis du kommer til at føle dig akavet i starten af daten. Du kan nemlig trygt have tillid til, at du er i stand til at føle og bearbejde alle følelser.

2. Du skal ikke frygte frygten

Frygt er én af de mange følelser, som kan optræde, når vi vil kaste os ud i noget nyt. Den primale del af vores hjerne gør nemlig alt, hvad den kan, for at holde os sikre. Den forstår bare ikke, at det bare er en sød date og ikke en farlig tiger, vi skal mødes med.

Derfor kan du med fordel aktivere den mere veludviklede del af din hjerne. Anerkend, at du føler dig nervøs, men lad det ikke holde dig tilbage. Frygt er ikke en grund til ikke at gøre det – snarere tværtimod!

3. Tænk på din date som en heldig kartoffel

Der er ikke nogen grund til at ligge under for den danske jantelov. For tænk lige over det: Du er skabt af kærlighed og stjernestøv, og du er dumpet ned på planeten Jorden med alt, hvad der er dig! Det er lidt af et mirakel, som både du selv og din date kan glæde jer over. Tænk på din date som en heldig kartoffel og glæd dig til, at vedkommende skal møde dig. Hvis du er vild med dig selv, er chancerne for, at din date også bliver det, bare større. Det gælder sådan set, uanset om du er på udkig efter dit livs kærlighed eller en ny sexpartner. Så sæt håret, klæd dig på til at stråle og kom afsted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *