Uncategorized

Undgå smerter i ryggen som frisør med holdningskorrigerende trøje

Undgå smerter i ryggen som frisør med holdningskorrigerende trøje

Annonce

Holdningskorrigerende tøj er blevet mere og mere anerkendt som noget der rent faktisk virker imod rygsmerter og rygproblemer og spændinger i nakken. Især som frisør, så ved de fleste at det er hårdt for ryggen og nakken at stå op og arbejde med kunder hele dagen, og her kan holdningskorrigerende tøj måske være svaret på hvordan du kommer disse problemer til livs.

Hvordan virker holdningskorrigerende trøje?

Holdningskorrigerende tøj er kommet mere og mere frem som en stor hjælp til alle der har problemer med rygsmerter, primært fordi de falder sammen i ryggen når musklerne i ryggen bliver trætte og derfor ikke holder ryggen i en ordentlig positur. Du kan eksempelvis kigge på denne holdningskorrigerende trøje som er produceret af Anodyne, som er klassificeret som medicinsk udstyr, alene af den årsag at den er dokumenteret med en positiv effekt på rygproblemer. Hvis du står op en hel dag, så vil sådan en holdningskorrigerende trøje kunne hjælpe med at holde en sundere holdning hele dagen, hvor du sidst på dagen normalt ville have faldet sammen og ende med nogle trælse spændinger som er svære at slippe af med igen.

Men virker alt holdningskorrigerende tøj?

Der findes mange producenter der laver dette tøj, men det er ofte bare billige kopiere du finder rundt omkring på internettet, som enten slet ikke virker, eller som blot er ’’Shape wear’’ som ikke gør andet end at presse ind imod huden. Det betyder også at det ikke virker, men blot føles som om du bære et korset hvilket ikke støtter ryggen til at få en sundere holdning og positur.

Holdningskorrigerende tøj fra kendte producenter som f.eks. Anodyne har dog lavet produkter som er blevet patenteret grundet deres effekt, som også anbefales af fysioterapeuter m.v. som også henviser til deres tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *