Uncategorized

Prøv kræfter med spændende escape rooms og andre events

ANNONCE

Det er er ingen hemmelighed at verden, Danmark inkluderet, har været noget helt andet end hvad vi før har været vant til, de sidste mange måneder. Pandemien har sat sine spor i os og på vores land, men Danmark er stille og roligt begynde at genåbne, og det giver os atter mange muligheder.

Escape room med din familie

Det har været en hård tid for os alle. Hele Danmark har været lukket ned, og vi har fået et regelsæt som skulle beskytte os, men som også betød, at vi skulle færdes meget indenfor. Dette har for mange været lig med isolering og en masse stress og ensomhed. Derudover har mange af os har taget stor afstand til familie og venner, netop fordi det har været nødvendigt, men også utrolig hårdt. Nu er Danmark som sagt ved stille og roligt at vende tilbage til sit gamle jeg, og det betyder også, at vi igen har muligheder for at foretage os noget, når nu forretningerne så småt åbner igen. Så hvorfor ikke begive dig ud i et af de fantastiske og spændende escape rooms her eller her hos Mev.dk, sammen med din savnede familie? Et escape room kan være lige det I alle har manglet for at føle jer samlet og trygge igen, så hvad venter I på?

Masser af skønne frisørrabatter

Hvis ikke du er familiær med hvad et escape room er, så lad os endelig forklare. Et escape room er et room du og din gruppe bliver låst ind i, hvorefter I cirka har en time til at komme ud. Måden hvorpå I kan komme ud, er ved at løse gåder og derved knække koden til, at komme ud i tide. Det er for mange en ganske sjov og spændende oplevelse, fordi det tillader os at tænke lidt ud af boksen. Så hvorfor ikke give det en chance? Når nu vi snakker om, at Danmark er ved at åbne op igen, så mener vi selvfølgelig i forhold til flere forskellige forretninger, og ikke kun ved events og escape rooms. Så nu hvor du er i gang, så kan du også svinge forbi frisøren og få nogle lækre frisørrabatter, hvis du føler at dit hår godt kunne bruge en kærlig hånd. Flere og flere muligheder åbner op, så det er bare om at nyde, at vores gamle Danmark så småt er begyndt at vende tilbage. Det har været længe undervejs, men vi har været gode og gjort hvad vi har fået besked på, netop så vi igen har chancen for at nyde Danmark som vi kender den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *