Skønhed & Velvære

Pas på du ikke bliver stresset i frisørfaget

Pas på du ikke bliver stresset i frisørfaget

Annonce

Som frisør opstår der mange stressende situationer på daglig basis. Der kommer mange kunder i løbet af en dag, som alle skal klippes hurtigt og professionelt. Nogle mennesker kan sagtens håndtere stressen, når der er travlt på jobbet, men andre er mere skrøbelige. Hvis du er en af dem, som har er mere skrøbeligt sind, er det vigtigt, at du ikke køre dig selv for hårdt. Hvis du føler, at du har for mange bolde i luften, må du skrue ned for tempoet. Hvis du ikke gør dette, kan det have langvarige konsekvenser.

Gå ned i timer på jobbet – hvis muligt

Føler du, at du arbejder nonstop? Har du ikke tid til dine hobbyer og kvalitetstid med familien? Så kan det være et tegn på, at du arbejder for meget. Så kan det være, at du skal undersøge mulighederne for, at du kan gå ned i timer på jobbet. Det er ikke muligt for alle, men måske er din chef villig til at sætte dit ugentlige timetal ned. Mange chefer er heldigvis forstående, når de kan se, at deres medarbejder er stresset og udkørt.

Måske kan du arbejde deltid for en periode, så du kan arbejde på dig selv, og derefter komme stærkere tilbage på job. Det kan også være, at du elsker omstændighederne omkring deltidsarbejde så meget, at du ikke har lyst til at gå tilbage på fuldtid. Det handler bare om at gøre det, som er bedst for dig.

Hav ikke for mange bolde i luften

Hvis du har for mange projekter og arbejdsopgaver i gang, kan du risikere at blive stresset. Derfor må du blive bedre til at tage en ting ad gangen. Hvis du har travlt på arbejdet, må du udsætte renoveringen af badeværelset for en periode. Ellers ender det med, at det hele ramler sammen. Det kan virke frustrerende, når man må sætte et længe ventet projekt på pause, men her må du tænke på din psyke.

En sund livsstil er vigtig for dit velvære

Hvis du lever af fastfood og slik, er det svært at have en sund og stabil psyke. Din hjerne har nemlig brug for en varieret og nærende kost, for at kunne fungere optimalt. Dette får du ikke fra tomme kalorier. Hvis du blot lever af burger og pizza, vil du føle dig træt og have svært ved at overkomme hverdagens opgaver. Derfor er det vigtigt, at du får nogle sunde og vitaminrige måltider i løbet af dagen. Så kan du nemlig bedre præstere på jobbet samt i hjemmets sfære. Du kan få inspiration til den sunde livsstil her. På hjemmesiden kan du læse artikler om sund madlavning samt træning. Du finder alt det du skal bruge, for at kunne udleve den sunde livsstil. For en sund livsstil handler ikke blot om hvilket mad man spiser. Det handler også om træning samt ens psykiske velvære. Hvis man ikke bevæger sin krop, bliver din krop svag, og det kan give problemer med leddene. På samme måde, hænger en sund livsstil også sammen med en sund psyke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *