Skønhed & Velvære

Køb din egen salon

Annonce

Du har arbejdet som frisør i mange år. Du er efterhånden kørt træt i andres meninger, bestemmelser og måder at styre en salon på. Derfor vil du nu købe din egen salon og skaffe dine egne kunder, have dit eget brand og alt hvad det indebærer. Hvad skal der til for at få dette projekt op at stå? Det vil kræve meget mere af dig som professionel og du vil skulle vie meget af dit liv til salonen det første lange stykke tid. Læs med herunder og få en god start på dit nye projekt.

1.      Find flotte omgivelser

Din salon skal først og fremmest være flot og indbydende. Det kræver derfor at du finder lokaler, som er åbne og lyse. Du kan nu indrette salonen præcis, som du ønsker det. En god ide, er at gøre indretningen enkel og elegant. Nutidens mode bygger på et naturligt og tilfældigt look og mindre på en udstadset facon. Det samme skal din salon udstråle, så folk ikke føler at måden du klipper på og også er vild og flyvsk. Ydermere er det vigtigt for din salon, at den har en god geografisk placering, således dine kunder ikke kan undgå at se din flotte salon. En dyr husleje følger dog også med en god placering. Undersøg derfor de billigste lån her, så du kan komme godt fra start.

2.      Indret den til fordel for medarbejderne

Frisørfaget kan være fysisk hårdt for kroppen. Du arbejder i akavede stillinger og står op det meste af dagen. Det kan være beskadigende for din ryg. Som ny ejer skal du da sørger for at du og dine medarbejdere får de bedste arbejdsforhold og forudsætninger for at kunne elske arbejdet. Anskaf dig da eventuelt gummimåtter, som aflaster fødderne for et hårdt underlag, som støder op gennem dine led og knogler. Nu du er blevet selvstændig, så skal du undersøge hvordan sygemelding gælder for dig.

3.      Promovering

Dine nye og gamle kunder skal kunne finde dig, så derfor er du nødt til at vise dig i bybilledet og lade andre vide, at du nu har startet din egen salon. Det gør du ved at annoncere din åbningsdag i den lokale avis og lave flyers, som du med fordel kan dele ud i byens postkasser. Når du er ved at have alt klar til den store dag, så skal du oprette en Facebookside, så de nye kunder kan følge med i processen op til åbningen. Alt dette kræver dog også meget af dig som privatperson, så derfor skal du huske at holde fri og forkæle dig selv. Held og lykke med din nye salon! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *