Hårmode

Hårfarvning uden den skrappe kemi

Langt de fleste typer af hårfarver indeholder barske kemiske farvestoffer. Grunden til at de indeholder skrap kemi er, at man gerne vil kunne bibeholde de sorte og røde farvestoffer – selv efter mange hårvaske. Rigtigt mange mennesker kan faktisk slet ikke tåle de hårde farvestoffer, og de vil desværre opleve kløe, eksem, rødme og andre ubehagelige konsekvenser, når de får farvet hår med skrap kemi. Heldigvis findes der nogle alternativer.

Henna-hårfarve er naturligt og effektivt

Henna er naturligt udvundet fra en plante, der indeholder et farvestof, som er kaldet lawsonia. Samme farvestof bruges også i neglelak og tatoveringer. Måske har du hørt om de indiske henna-tatoveringer? Henna giver en skånsom farvning af dit hår, som kun farver på ydersiden af dit hår, og dermed skader det ikke håret og hårsækkene. Henna kan både fås i en creme- og pulverform. Dog er det kun muligt at opnå brune og røde nuancer med farvning af henna.

Elumen er højtydende hårfarve uden oxidanter

Elumen er ikke nødvendigvis uden skrap kemi, men produktet leverer intensive og klare farveresultater, som holder i meget lang tid. Hvilket vil sige, at du ikke er nødsaget til at farve hår så ofte, som du nok plejer og på den måde, kan du skåne både dit hår og din hovedbund. På grund af den særligt bemærkelsesværdige teknologi virker den helt uden oxidering, hvilket gør det til en fysisk farve.

Afblegning af håret til gravide

Det kan være svært at stoppe med at afblege sit hår, når man er blevet gravid. Dog har Min Barsel en helt naturlig opskrift, som kan løse dit problem. Det er faktisk så lige til, at du formentligt allerede har alle ingredienserne derhjemme. Toningen er så effektiv, at den kan gøre dit hår en til tre toner lysere, og derudover kan den eliminere grønligt skær i blondt hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *