Hårmode

Gør det til en perfekt konfirmation

Annonce

Konfirmationsdagen er en utroligt stor dag for hele familien. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at gøre alt for at få den bedste dag både for konfirmanden og familien. Derfor er der flere ting man skal overveje inden den store dag.

I hjemlige omgivelser eller i lejede lokaler

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at overveje, om man skal holde konfirmationen hjemme eller i lejede lokaler. Skal det holdes udenfor eller indenfor. Vil man gerne have en hjemlig stemning, og har man mulighed og pladsen til at holde det derhjemme, er det ofte en del billigere, end hvis man skal leje lokaler. Men er dette ikke en mulighed, må man gå på jagt efter de perfekte lokaler til dagen. Udover det giver lejede lokaler også en mulighed, for at finde lige præcis de omgivelser man drømmer om. Man kan altså helt frit finde de omgivelser, som passer helt perfekt.

Maden skaber rammen for dagen

Udover konfirmanden er det næste store emne selvfølgelig maden. Maden er en kæmpestor del af dagen, da dagen er centreret omkring denne. Skal man have buffet, enkeltretter og hvis, hvor mange skal man så have. Netop med alle disse muligheder er det vigtigt at finde ud af, hvad menuen skal bestå af, hvad konfirmanden og gæsterne kan lide, og vigtigst af alt, hvor man skal få maden fra. Man kan sørge for at starte sin research tidligt i processen, så man kan skaffe sig den højeste kvalitet af mad, og eventuelt også få en rigtig god handel med på vejen, når man vælger konfirmationsmad.

Tema eller ej?

Ofte ses det, at konfirmanderne vælger et tema til deres fest. Et tema er jo et abstrakt begreb, og kan betyde mange ting. Det kan være en farve, et emne, eller noget helt tredje. Temaet kan være med til at gøre dagen endnu mere speciel, og konfirmanden har her muligheden for at sætte sit personlige præg på dagen. Netop det at sætte sit præg, er en vigtig ting, da dagen jo handler om konfirmanden. Som eksempel kan man bruge temaet farven lilla. Dette kan man inkorporere ved at have farven lilla til at gå igen i forskellige sammenhænge. Det kan være der er lilla blomster på bordet, at konfirmanden har noget lilla på sin kjole, eller en lille lilla blomst i sit hår. Der er mange måder at inkorporere et tema, og kun fantasien sætter grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *