Uncategorized

Undgå smerter i ryggen som frisør med en rygstøtte

Undgå smerter i ryggen som frisør med en rygstøtte

Annonce

Hvis du som frisør står op en hel dag, så er der ingen tvivl om at du også har oplevet at du ender med at stå og hænge lidt sidst på dagen, eller måske opleve lidt ømhed eller spændinger i nakken, fordi de stillinger du har stået i hele dagen, ikke altid er de bedste for din holdning.

Men med en rygstøtte kan du få afhjulpet disse problemer som en typisk frisør oplever ved lange arbejdsdage i dårlige arbejdsstillinger. Men hvad er en rygstøtte og hvordan fungere den? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Hvad er en rygstøtte?

En rygstøtte kan være flere forskellige ting, da de kommer i mange afskygninger, men det kan eksempelvis være en holdningskorrigerende rygstøtte i form af en T-shirt, som sørger for at rette hele din ryg op i en bedre positur, så du får en sundere holdning. Det kan f.eks. være denne rygstøtte som hjælper med at rette hele ryggen op ved at minde dig om at have en korrekt holdning, hvor du ikke falder sammen, da den ellers ikke er behagelig at have på. Men det kan også være en form for sele der trækker dine skuldre tilbage, og på den måde sørger for at du ikke falder sammen i den øverste del af ryggen.

Hvilken rygstøtte er bedst?

Det er svært at sige at der er én bestemt rygstøtte der er bedst, da de forskellige holdningskorrigerende produkter virker på forskellige måder. Men ofte så vil en holdningskorrigernede T-shirt som fungere som en rygstøtte være optimal, da den støtte om hele ryggen og på den måde forbedre holdningen hos mange mere end en sele gør.

Men det bedste råd du kan få er at afprøve nogle forskellige muligheder og så vil du lynhurtigt finde den rygstøtte som er bedst for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *