Skønhed & Velvære

Forskøn din tilværelse med gode ting og tanker

For mange mennesker er velvære og skønhed en stor del af deres hverdag. Vi får konstant at vide, hvad der er rigtigt og forkert inden for områderne, og samtidig ændres rådene sig ofte, som tiden går, og trendsne skifter. Læs med for at få vedvarende tips til hvordan du bedst muligt kan forskønne din tilværelse.

Tag en tur til frisøren

Nogle gange kan hverdagen virke trist, grå og ensformig. Den bedste måde at bryde det på er ved at opnå en forandring, som kan sætte lidt farve på tilværelsen. Det er vidt forskelligt, hvor meget den enkelte skal have lavet. For nogle kan de sagtens nøjes med at få rettet frisuren til, mens andre gerne vil igennem den helt store forvandling. Uanset hvad så udnyt den tid, hvor du sidder i frisørstolen til ren afslapning. Bed om en god kop kaffe, læs i et ugeblad eller en god bog og nyd hovedbundsmassagen. Når du er færdig, vil du højst sandsynlig opleve en ny energi, som du kan tag med dig hjem.

Spis det som du har lyst til 

Det lyder måske helt skørt, men prøv at stop op og lyt til, hvad din krop har brug for. Mange har gennem slankekure lært at ignorere, hvad de i virkeligheden har lyst til, og derfor kan det faktisk være svært at lytte efter. Har din krop brug for et tungt eller et let måltid? Har du lyst til en hindbærsnitte eller nogle gulerodstave med humus? Kunne du godt tænke dig en portion mere, eller var en nok? Så spis hvad du har lyst til, og stop når du ikke har lyst mere. Det lyder meget mere simpelt, end det er, men når du har lært at lytte til din krop, så får du både en krop og hjerne i velvære.

Tag en tur i spa

Der findes mange lækre steder i Danmark, hvor du kan få en behagelig og afslappende spa-oplevelse. Når du først har været en tur i saunagus eller har fået en halv times massage, så kan det næsten føles som om, at du er født på ny. Heldigvis skal det ikke stoppe dit personlige velvære, hvis du ikke har økonomien til at tage i en rigtig spa. Du kan sagtens skabe en lignende oplevelse derhjemme. Køb en ansigtsmaske, nogle velduftende olier, fede cremer og andre ting, som kan hjælpe din hjemmespa på vej. Inviter eventuelt en veninde til en hyggelig dag i selvforkælelsens tegn. På denne måde opnår du både fysisk og mentalt velvære, når I kan tage et fodbad, samtidig med at I kan vende hele verdenssituationen i hinandens selskab. I kan for eksempel gøre det, inden I skal til en fest, så I er ekstra klar til en formidabel aften.

Dyrk dig selv

Noget som er vigtigt for vores livskvalitet, er at gøre de ting, som vi godt kan lide. Derfor er det betydningsfuldt, at du husker at afsætte tid til dine hobbyer. Hvis du for eksempel elsker at lægge makeup, så stå lidt før op om morgenen og forkæl dig selv med en stressfri morgenrutine, hvor du kan lægge den flotteste makeup til arbejdsdagen. Lav gerne også en god kop kaffe og sæt din yndlingsmusik på, imens du gør dig klar. Det kan være, at du har en hel anden hobby. Måske er det en særlig sport, som interesserer dig? Eller det kan være, at du elsker at lave mad. Uanset hvad det er, så glem ikke at sæt tid af til dig selv, og det du kan lide at lave.

Forny din garderobe til næste sæson

Sommetider er det vigtigt at få ryddet op i sit liv for at kunne slappe af. Klædeskabet er et af de steder, hvor mange mennesker ofte roder. Det er et syn, som de fleste af os møder minimum en gang om dagen. Derfor kan det sagtens svare sig at få organiseret dit tøj. Du behøver ikke at blive den nye Marie Kondo, men det gør ikke noget at smide lidt ud i processen. Det giver luft i dit tøjudvalg, og endnu bedre så giver det plads til noget lækkert nyt tøj. På den måde kan du med god samvittighed købe det tøj, som du har sukket efter det sidste stykke tid. Husk dog ikke bare at smide dit gamle tøj ud, men doner i stedet det, som du mener stadig kan bruges.

Du kan garanteret selv finde på flere måder at opnå mere velvære i din hverdag, men du kan roligt starte med disse forslag.

God fornøjelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *