Uncategorized

3 tips til at få succes med din nye frisørsalon

Der er ikke noget, der kan give sommerfugle i maven som at opstarte sin helt egen salon. Ikke desto mindre kan det også være en smule skræmmende, for kan man nu få succes med foretagendet? Et par tips kan være hjælpsomt.

Hvis du overvejer at springe ud i at starte din egen frisørsalon, er det vigtigt at være godt klædt på. Her er 3 tips til at få succes!

1. Tilbyd noget unikt

Der findes et hav af frisørsaloner rundt om i landet, så hvorfor skal kunderne lige vælge din? Det er et godt spørgsmål at stille dig selv. Svaret vil hjælpe dig med at tilrettelægge din service og at indfange den helt rigtige målgruppe.

Måske kan du tilbyde farvning af håret i nogle helt særlige farver eller med en helt særlig metode? Måske klipper du ikke efter de traditionelle herre- og damepriser, mens ens for alle køn? Måske har du fokus på en luksuriøs oplevelse i salonen, hvor man samtidig kan få et fodbad eller en anden behagelig behandling?

Mulighederne er mange for at gøre din frisørsalon til noget helt unikt, og det vil mange gange være dét, der skal til for at tiltrække kunderne. Rygtet om dig vil sprede sig som en steppeild, hvis du er interessant at tale om!

2. Glem alt om perfektion

Det er helt umuligt at springe ud i noget nyt og skabe noget stort, hvis du forventer, at det bliver perfekt. For det gør det nemlig aldrig. Vi er nu engang på Jorden og ikke i Himlen, og som menneskelige væsener er vi skabt til at lave fejl.

Derfor kan du lige så godt droppe perfektionismen lige fra start. Den vil nemlig bare holde dig tilbage fra at gøre noget som helst. Øv dig i stedet i at omfavne fejlene og lære af dem – og klap dig selv på skulderen for at være modig nok til at springe ud i noget nyt, selvom det er skræmmende.

3. Skab et godt money mindset

Hvis du vil have succes med din frisørsalon – eller for den sags skyld en hvilken som helst anden forretning – er det vigtigt at have et godt “money mindset”. Det betyder, at du skal have kigget lidt på, hvilke overbevisninger du har om penge og økonomi.

Hvis du for eksempel går rundt med en overbevisning om, at “penge er roden til alt ondt”, vil du nok ikke være særlig motiveret til at skabe vækst og overflod. Det vil ubevidst holde dig tilbage, hvorfor det er godt at blive opmærksom på dine tanker om penge.

Du kan med fordel øve dig i at tænke kærlige, taknemmelige og “abundant” tanker om penge. Det kan bidrage til at skabe en sund økonomi, hvad end du er ny frisør, har en cykelsmed eller en thai massage Amager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *