Uncategorized

Hvorfor vælge en e-cigaret?

Det bliver mere og mere populært at ryge e-cigaret, men hvordan kan det være? Du har garanteret set nogle bruge en før, eller måske du bare har hørt om dem. Det er ikke så underligt, at de bliver mere og mere udbredt, for der er flere gode grunde til at kvitte smøgerne og vælge en e-cigaret fremfor.

Hvad er en e-cigaret?

En e-cigaret er en elektrisk cigaret. Det vil sige, at den ikke indeholder tobak som almindelige cigaretter. De indeholder derimod væske, der gør, at det damper, når du bruger den. Du indånder altså damp i stedet for røg. Til en e-cigaret kan du købe utallige væsker, som hver har deres egen smag. I dag kan du få alt fra søde frugter til stærkt mentol. Du kan altid skifte væsken ud lige efter dit humør. Hvis du er mere vild med den traditionelle smag af tobak, findes det også.

Fordele ved en e-cigaret

  1. Ingen dårlig lugt. Hvis ikke det generer dig selv med den dårlige lugt fra cigaretter, generer det sikkert nogle tæt på dig i din omgangskreds. Der er ikke mange mennesker, der synes det er lækkert at være i nærheden af en stærk lugt af tobak og røg, der kan sætte sig i både tøj, møbler, hår, på fingre m.m. Med en e-cigaret kan du undgå alt det. Selvom det damper og det har en lugt lige i øjeblikket, vil det ikke sætte sig i ting, som almindelig røg vil gøre.
  2. En billigere løsning. Har du nogensinde overvejet et rygestop, fordi det er for dyrt at ryge? Rygning er en virkelig dyr vane, men du kan sagtens fortsætte med at ryge, men samtidig spare nogle penge. Det gør du ved at skifte dine cigaretter ud med en e-cigaret. Den skal du bare købe én gang, og så skal du have noget væske til den en gang imellem. Det er ikke lige så dyrt som at skulle købe cigaretter f.eks. dagligt eller hver anden dag.
  3. Det er sjovere i sociale situationer. Hvis du er til et socialt arrangement, hvor du er den eneste ryger, kan det være virkelig træls at skulle smutte væk flere gange for at ryge. Hvis du sidder med en e-cigaret, vil det sjældent genere folk på samme måde, da det ikke lugter og ingen bliver udsat for passiv rygning. Så slipper du for at skulle smutte midt i en samtale, fordi du skal ryge.
  4. En praktisk løsning. Der kan godt være flere ting, der er lidt besværlige, hvad angår almindelige cigaretter. For det første skal du være sikker på, at du altid har noget ild med dig. Hvis du pludselig har glemt det, skal du bruge tid på at finde det på en eller anden måde. Din e-cigaret kræver ikke noget ild. For det andet skal du kunne komme af med din aske og skod et sted, og det er ikke sikkert, at der lige er en skraldespand eller askebæger i nærheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *