Rabatter hos frisører

Rabatter når du tager til frisøren

Langt de fleste danskere har prøvet at komme en tur til frisøren. Alt efter hvad du skal have lavet, så er det ikke altid en helt billig fornøjelse. Hvis du ønsker at få klippet og farvet dit hår, så løber prisen hurtigt derop af, og det er ikke nødvendigvis alle der har råd til dette. Du kan dog også være heldig at finde nogle gode rabatter, du skal blot være opmærksom på dem.

Du kan som studerende få studierabat

De fleste af os kan godt lide at tage til frisøren i ny og næ, bare for lige at få fjernet de spaltede spidser, eller måske for at blive lidt ekstra sommerklar med en lækker sommerfrisure. Du har måske selv prøvet at blive både klippet og farvet og set prisen bagefter, og oftest er det ikke i den helt billige ende. Heldigvis er mange frisørsaloner blevet enormt gavmilde når det kommer til rabatter. Det er nemlig ikke kun ”voksne” og børn der tager til frisøren, men også studerende. Studerende som ikke nødvendigvis har så mange penge og gøre godt med, og derfor er der mange frisører der har valgt at give studierabat. Denne studierabat kan i den grad gøre en forskel, hvad end det er 10 eller 20 %.

Almindelige rabatter er også mulige

Det er dog ikke kun studerende der kan være heldige at nyde godt af rabatterne, eftersom mange frisører ofte også vælger at sætte klipning og farve ind i samme pris, eller give en ”rabat-pakke” hvor du får mere for pengene. Selvom nogle mennesker muligvis synes at frisørpriser kan være en anelse dyrere end ønsket, så husk også på, hvor mange redskaber og produkter der bruges til at ordne dit hår. Derudover bliver der sat meget tid af, især hvis du ønsker at få det farvet også. Selvom prisen kan virke lidt urimelig, så giver det hurtigt god mening, når først du tænker over, hvor meget en frisør skal gøre for at du får det absolut bedste resultat. Priserne er dog væsentligt billigere efterhånden, og det skyldes netop de mange rabatter frisørerne giver.

Hvor finder du disse rabatter?

Måden hvorpå du bedst muligt finder disse rabatter er enten ved at kigge inde på den pågældende frisørsalons hjemmeside, eller også kan du se det hos frisøren. Her er de gode til at skilte med når du kan sparer penge, eller hvis der er et godt tilbud, så det skal du bestemt ikke være bange for at du går glip af. Det kan ofte også være en fordel at gå ind og følge disse frisørsaloner på de sociale medier, eftersom de godt kan lide at promovere fremtidige tilbud, og så kan du planlægge dit næste frisørbesøg derefter, fremfor konstant at skulle tjekke deres hjemmeside ud. De fleste forretninger finder en grund til at have lidt ekstra tilbud, især i sommertiderne. De ved nemlig godt, at mange af os godt kan lide at få ordnet vores hår, især om sommeren hvor vi kan gå ud og vise det frem. Derfor bør du bestemt holde øje med tilbuddene og rabatterne.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *