Skønhed & Velvære

Sådan holder du din hud og dit hår sundt

Sponsoreret indhold:

Hud- og hårpleje er hårdt arbejde. Det kræver dedikation og tid. Denne guide er til dig der har problemer med din hud og dit hår, og gerne vil forbedre begge dele. Det er også til dig der i forvejen har sundt hår og hud, men måske synes at du bruger lige rigeligt meget tid eller penge på det. Måske er det tid til at prøve nogle nye produkter, eller måske kan vi hjælpe dig med at komme af med nogle af de uheldige vaner.

Brug produkter med naturlige ingredienser

Selvom at alle produkter og kroppe er forskellige og produkter naturligvis indeholder mange forskellige ingredienser, så er produkter med disse ingredienser generelt gode at gå efter.

En creme med antioxidanter. Antioxidanter bruges til at bekæmpe skadelige stoffer i din krop. De er meget vigtige for din krop, og din krop producerer dem også selv. Du kan dog hjælpe din krop godt på vej ved at bruge produkter eller spise mad der indeholder antioxidanter. Antioxidanterne kommer blandt andet fra vitamin C og E.

Acacia senegal gum, er et aktivt stof der isært er godt i anti age ansigtscreme. Det skyldes at stoffet kan hjælpe med at holde din hud ungdommelig, da den modarbejder rynker. Det gør den ved at styrke dit ansigts elasticitet. Der kan nævnes mange andre gode produkter, men generelt er det en god håndregel at gå efter produkter med naturlige ingredienser. Din krop er en samlet organisme, så hvad der er er godt at spise er oftest også godt til din hud. Det gælder selvfølgelig kun når det er blevet omdannet til ekstrakt og anvendt i et godt produkt.

Overdrevet vask og rens kan skade mere end det gavner

Typisk tænker man at sæbe er godt, fordi det fjerner skadelige bakterier fra hår og krop. Det er også rigtigt, men sæben kan ikke selv bestemme hvilke bakterier den fjerner, og derfor kan den også fjerne de gode bakterier. Sådan nogle har du nemlig også.

Hvis du vasker din krop og dit hår meget ofte med sæbe, kan du risikere at fjerne og dræbe de gode bakterier som er med til at gøre din hud og dit hår sundt og raskt. Hvis de er væk, kan din hud og dit hår tørre ud, hvilket kan give bumser, og usundt hår der mister sin glans. Derfor er det en god idé ikke at bruge shampoo hver gang du er i bad for eksempel, og kun bruge balsam når du bruger shampoo. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *