Skønhed & Velvære

Frisørerne anbefaler permanent hårfjerning i nakken til mænd – altid en skarp kant i frisuren

https://unsplash.com/photos/zAsMbiVW5-M

Frisørerne anbefaler permanent hårfjerning i nakken til mænd – altid en skarp kant i frisuren

Man skulle næsten tænke, at permanent hårfjerning ikke er noget der er velset blandt frisørerne, men faktisk viser det sig at frisørerne har forstået at få det bedste ud af hvad der i første omgang kunne virke som en trussel for hele faget og i stedet har de taget muligheden for at fjerne hår permanent godt til sig som en del af deres værktøjskasse.

Permanent hårfjerning er ikke kun for kvinder

Når en frisør har et levebrød der handler om at skulle klippe hår og krøller hår på andre personer, så kan det virke mærkeligt at sådan noget som permanent hårfjerning overhovedet kan blive set som en smart trend hos frisørerne, men det er faktisk situationen nu.

Med permanent hårfjerning tænker de fleste at det er noget der vedkommer kvinderne, men det er langt fra sandheden. Der er selvfølgelig en del flere kvinder der benytter sig af permanent hårfjerning til f.eks. at fjerne hår i bikinilinjen, under armene og på benene, men det er ikke ens betydende med at mænd ikke også kan have glæde af denne selvforkælelse.

En god hårdag hver dag

Mænd og kvinder er fysisk meget forskellige og blandt andet på grund af det mandlige kønshormon testosteron, oplever mænd at få mere behåring på kroppen nogle helt andre steder end kvinderne vil se den største hårvækst. Det er selvfølgelig mest i form af skæg og at man har skæg som mand er ikke noget vi som sådan anser som noget problem.

Det er dog også sådan at mænd som regel vil gå med en kort frisure og det kan kræve en del vedligehold. Selvom at håret på toppen af hovedet sagtens kan få lov til at vokse noget tid, så er frisørtiden kort efter hvert klip hurtigt en nødvendighed igen, da nakkehårene skal have en omgang hurtigt igen. Med permanent hårfjerning af nakkehårene vil man kunne opnå en skarp kant hele tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *