Hårmode

Sælg hårprodukter med professionelle produktfotos

Sælg hårprodukter med professionelle produktfotos 

Hvis du har en webshop eller lignende, hvor du skal sælge hårprodukter, er det en virkelig god idé at investere i nogle professionelle hårfotos. Det kan nemlig være afgørende for, om du sælger nogen af dine produkter eller ej. Læs mere her og bliv klogere! 

Vi mennesker er visuelle i vores tilgang til verden. Vi bliver forført af lækre reklamebilleder i bybilledet – og også på nettet. Hvis du sælger hårprodukter på din hjemmeside eller i en webshop, er det derfor af største vigtighed, at billederne er appellerende for det menneskelige øje og købegen. 

Hvad er et godt produktfoto? 

Hvis du ikke selv er professionel fotograf, kan det godt betale sig at få fat på nogen, der har specialiseret sig i produktfotos, fx Triggerhappy. Og det er faktisk ikke bare dét at tage et godt billede, det drejer sig om, men også hvordan billedet er redigeret og belyst. Et godt produktfoto er nemlig: 

  • I høj kvalitet, tydeligt og skarpt. Et grynet billede med et tilfældigt kamera er altså et no go, hvis du vil have produktfotos, der sælger varen bedst muligt. 
  • Taget fra en flatterende vinkel. Vinklen er med til at gøre billedet interessant og fremhæve væsentlige detaljer, så fx brand og andre vigtige informationer springer i øjet. 
  • Ensartede baggrunde. Baggrundene på produktfotos er faktisk enormt vigtigt, hvilket du ikke nødvendigvis tænker over, hvis du ikke beskæftiger dig professionelt med fotografi. Dine produktfotos skal have ensartede og fejlfri baggrunde i farver, der fungerer godt sammen med produktet. 

Sådan får du taget professionelle produktfotos 

Første step er altså at finde nogle professionelle fotografer, som har specialiseret sig i at lave smukke og effektive produktfotos. Du kan evt vælge nogen, som har erfaring med at fotografere hårprodukter. Tag et kig på deres billeder og vælg de fotografer, hvis stil du bedst kan identificere dig med.  

Hernæst kan en procedure være, at du sender dem de hårprodukter, som du skal have fotograferet til din hjemmeside eller webshop. Fotograferne tager så billeder af dine produkter i deres professionelle studier og med deres professionelle udstyr, så kvaliteten bliver tiptop. 

Alt afhængigt af prisen og aftalen redigeres billederne individuelt eller mere generisk. Du kan få produktfotos for mindre end 30 kroner, eller du kan betale lidt ekstra og få endnu bedre chancer for salg. Billederne bliver til sidst sendt til godkendelse hos dig, så du er sikker på, at de bliver lige, som du drømte om. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *