Uncategorized

Hvordan får du råd til selvforkælelse? Læs her

Annonce

Livet er ikke altid en dans på roser, som man siger. Der er op- og nedture hele tiden. Nogle dage går det super, og alt er godt. Karrieren eller uddannelsen kører, kæresten er sød, vennerne er mange. Andre dage har man brug for noget, der forsøder tilværelsen lidt.

Desværre koster meget selvforkælelse penge. Der er ikke mange gratis goder. Har du ikke så mange penge på kontoen, bliver du altså nødt til at tænke kreativt.

Træk på dine venner

Du kan starte ved dine venner. Der er sikkert en god veninde, der gerne vil give dig lidt massage og ordne dine negle. Hun kan også sætte dit hår, og I kan se en god film sammen. Så kan du jo love hende, at I bytter en anden dag.

Det kan også være, at en af dine venner har et gavekort til en biograftur for 2 liggende. Til gengæld for at komme med kan du tilbyde dit gode selskab.

Nogle gange kan selvforkælelse også være bare at være sammen med vennerne. Spørg, om du må komme forbi. Vil du hellere ud, så tag på en billig picnic, eller kig på malerier på et lokalt galleri.

Spørg familien

Vil du ikke spørge dine venner, kan du gå til familien. De vil sikkert gerne hjælpe, hvis du fortæller, at du har det lidt hårdt.

Det er ikke sikkert, at din mor og far bare vil betale en tur til frisøren til dig. Men det kan være, at de vil låne dig pengene til det. Så du kan betale dem tilbage senere. Stritter de imod tanken om at låne dig penge, så kan du foreslå, at I laver et gældsbevis. Med et juridisk bindende dokument med din underskrift på kan de føle sig sikre på at få deres penge igen.

Går dine forældre med til, at I laver et gældsbevis, og at de låner dig penge, kan selvforkælelsen bare begynde! Du kan tage til frisøren, du kan shoppe nyt tøj, du kan slippe for at lave mad. Hvad end der gør tilværelsen sødere eller nemmere for dig.

Du skal selvfølgelig huske på, at du skal betale lånte penge tilbage igen. Det kan bare være nemmere at skrabe ekstra penge sammen, når alting går godt.

Forkæl dig selv helt gratis

Vil du ikke bede venner eller familie om hjælp, så kan du finde gratis hjælp i naturen. Når det hele går imod dig, kan det gøre godt med natur omkring dig og frisk luft i lungerne. Gå en lang tur i skoven. Eller løb en tur ved vandet. Når humøret ikke er så godt, er motion altid godt!

Du kan jo også invitere din veninde med ud og løbe en tur, eller foreslå din mor en lang gåtur med hendes hund. Så kan du slå to fluer med et smæk og gøre både din egen og en andens dag bedre.

Efter en dag med natur og motion vil du sove godt om natten. Så kan du vågne udhvilet og glad næste morgen og være klar til at tage fat på en ny dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *