Skønhed & Velvære

Koreansk hudpleje

I Korea har man fremstillet hudplejeprodukter i århundreder. Op gennem tiden har koreanerne brugt både urter, mad og planter til hudbehandlinger og den gamle viden om naturens plejemidler er nedarvet gennem generationer og omsættes i dag til hudplejeprodukter med naturlige, ofte økologiske samt skånsomme og naturlige ingredienser i.

Koreanske hudplejeprodukter og de naturlige ingredienser

Koreanerne har en holistisk tilgang til helse og mener, at hudpleje starter indefra. De koreanske hudplejeprodukter er innovative, og der bruges både moderne og traditionelle ingredienser i produkterne. Man finder mange lokale og til tider særegne ingredienser i den koreanske hudpleje.

Eksempler på disse er:

Gotu kola – Planten tilhører persillefamilien og er effektiv mod mærker i huden som for eksempel ar og strækmærker. Gotu kola plejer ved inflammationer og menes at mindste blodtrykket i venerne. Desuden menes Gotu kola at have en evne til at øge kollagenproduktionen, hvorfor den hjælper ved sårheling.

Snegleekstrakt – Hjælper ved sårheling og opstramning, ekstrakten fugter og giver næring til huden og reducerer røde pletter. Bruges ofte i ansigtscremer

Sort kaviar – Indeholder lipider og omega3. Sort kaviar forynger huden og indeholder både vitaminer og mineraler. Det er specielt godt til ældre hud, og bruges derfor ofte i ansigtscremer med videre til ældre

Aloe Vera – Denne sukkulent beroliger, blødgør og giver fugt og bruges derfor i produkter, der tilfører fugt til din hud

Gletchervand – Indeholder mineraler og giver fugt til huden og bruges derfor naturligvis i cremer, der skal fugte og blødgøre

Ginseng – Indeholder B-vitamin, jern og zink. Ginseng bruges i cremer, der udglatter og opstrammer samt i shampooer, der behandler hårtab

De koreanske producenter anvender desuden blomstervand, rosenvand, citrus, sort og grøn te, granatæble og meget mere i deres produkter. Så der er mange både sjove og traditionelle ingredienser at vælge imellem i den koreanske hudpleje, men valget er dit, og om du vil være innovativ og prøve nyt, eller du heller vil holde dig til det traditionelle, er naturligvis helt op til dig.

Koreansk makeup

Også når du ønsker at lægge en perfekt makeup, er de koreanske produkter effektive. Først og fremmest er der concealere til alle hudtyper og mange af dem indeholder UV-beskyttelse. De dækker røde pletter og de ufuldkommenheder, din hud måtte have.

Den koreanske mascara giver fylde og ofte øget længde til dine øjenvipper, ligesom den plejer vipperne og gør dem stærkere. Din læbestift kan du vælge i både fast og flydende form, og den fugter og efterlader læberne bløde og indbydende.

Du finder desuden mange produkter til eksfoliering af din hud, og her kan du vælge blandt et utal af flere forskellige typer af produkter såsom scrub, rensegel og eksfolierende pads.

Prøv koreanske hudplejeprodukter allerede i dag

De koreanske hudplejeprodukter testes oftest ikke på dyr, og indeholder som regel hverken alkohol, parfume, parabener eller farvestoffer. Du kan altså trygt påføre disse skønne cremer og andet på din hud og forvente, at de både plejer og helbreder, uden at du behøver at have dårlig samvittighed overfor naturen.

Brug de mange ansigtsmasker, rense gel og -skum, kosmetik, shampoo, cremer samt babyprodukter, der efterlader din baby med blød og velplejet hud. Der er masser af nye, spændende produkter at tage fat på indenfor koreansk hudpleje og kosmetik, og du kan være helt sikker på, at din hud vil elske dig for det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *