Skønhed & Velvære

Undgå at blive sygemeldt

Annonce

Frisørarbejdet kan for nogle mennesker, anses som værende nem. Det er det dog langt fra. Det kræver særlige taleevner og en fysik, som mange desværre bukker under for. Frisører står hver dag i akavet og usunde arbejdsstillinger, samt at de arbejder med stærke kemikalier. Disse forhold bevirker, at en stor del af landets frisører sygemeldes med en arbejdsskade i hænder og led, samt mange lider af vandeksem. Herunder får du gode fifs til, hvordan du undgår dette.

Gode arbejdsforhold

Du står meget op i løbet af en dag og det kan være hårdt for benene, men ikke mindst også din ryg. Når du har stået i længe, vil du automatisk begynde at falde sammen eller lægge vægten forkert på dine fødder. Du skal derfor være opmærksom på en ret holdning og eventuelt købe gummimåtter at stå på, så underlaget giver dig de bedste forudsætninger. Endvidere er det også vigtigt med det rette udstyr, når der bestilles kunder og laves online promovering. Invester derfor i kontorartikler fra contour design og undgå skader relateret til led grundet IT.

Sammenhold kollegaerne iblandt

Som frisør, så snakker du meget med det menneske der sidder i netop din stol og der er tider fordelt forskelligt på dagen. Det bevirker at der sjældent er tid til, at I alle sidder og spiser sammen eller får tid til at interagere med hinanden. Dette kan dog tydeligt mærkes hos dine kunder. Er der ikke god stemning kollegaerne iblandt, så får kunderne heller ej en god oplevelse. Tag derfor fælles frokostpauser, lav en julefrokost eller arranger en teambuilding aften, hvor I alle bedre kan lære hinanden at kende. Det er ikke blot godt for kunderne, men også for dig, da det vil akkumulere din glæde og du herigennem vil mindske risikoen for depression og stress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *